Center of Excellence Zagreb

Center of Excellence

Coerver® Coaching Hrvatska otvara novi program u Zagrebu! Center of Excellence je akademija namijenjena igračima od 7 do 19 godina starosti, a usmjerena na postizanje izvrsnosti svakog polaznika. Cilj Coerver® Coaching-a je do maksimuma dovesti razvoj svakog pojedinca kako bi uspješno mogli funkcionirati unutar bilo kojeg ekipnog sustava. Da bi to postigli sa igračima radimo na unapređenju individualnih vještina i sposobnosti u funkciji igre prema Coerver® kodu. Kod predstavlja sve kvalitete za koje mislimo da Coerver® Coaching sustav može razviti i proizvesti ono što mi zovemo “Coerver® igrač”.

 1. Skill (vještina)
 2. Speed (brzina)
 3. Strength (snaga)
 4. Sense (smisao za igru)
 5. Spirit (pozitivan stav)

 

 

 

 

Coerver® Coaching je svjetska metoda broj 1 za razvoj nogometnih vještina, a sastoji se od curriculuma i metode. Coerver® Coaching curriculum predstavlja vježbe i igre namijenjene unapređenju ključnih nogometnih vještina (ball mastery, primanje i dodavanje, 1v1, brzina, završnica, grupna igra) potrebnih za uspješno funkcioniranje pojedinca unutar ekipe.

 

 

 

 

 

 1. Ball mastery- Jedan igrač jedna lopta. Ponavljajuće vježbe kontrole lopte sa obje noge
 2. Primanje i dodavanje- Vježbe i igre za poboljšanje prvog dodira i poticanje točnog i kreativnog dodavanja
 3. Potezi (1v1)- Vježbe i igre koje uče individualnim potezima koji dobivaju utakmice i služe stvaranju prostora protiv dobro postavljenih obrana
 4. Brzina- Vježbe i igre za poboljšanje agilnosti, ubrzanja i snage sa i bez lopte
 5. Završnica- Vježbe i igre koje poboljšavaju tehniku i potiču instinktivnu igru u blizini gola
 6. Grupni napad- Vježbe i igre koje poboljšavaju igru u manjim grupama s naglaskom na brzim protunapadima.

 

Uz intenzivan trening tehnike, s polaznicima će se raditi i na njihovim motoričkim sposobnostima u skladu sa senzibilnim fazama razvoja pojedinih karakteristika. Na određene motoričke sposobnosti (koordinacija, fleksibilnost, brzina, snaga, itd.) moguće je utjecati samo u određenoj dobi. Primjerenim sadržajem pokušat ćemo utjecati na njihovo poboljšanje kako bi u kasnijoj fazi bavljenja nogometom spriječili igračevu stagnaciju u razvoju.

 

Na treninzima se trenira u grupama do 6 igrača što omogućuje individualni pristup svakom polazniku. Termini održavanja treninga su fleksibilni i po dogovoru. Svaki igrač dobiva Center of Excellence majicu za trening, program za treniranje u slobodno vrijeme i člansku iskaznicu za ostvarivanje 20% popusta u Football Mania dućanu.

 

 • Coerver® piramida razvoja igrača, ball mastery piramida, 1v1 piramida
 • progresivni tehnički trening
 • razvoj motoričkih sposobnosti prema senzibilnim fazama
 • do 6 igrača u grupi
 • fleksibilni termini treninga
 • program za treniranje u slobodno vrijeme
 • Center of Excellence majica za trening
 • 20% popusta u Football Mania dućanu

 

Za više informacija obratite se na +385 98 1873228 ili info@coervercroatia.com.