Ante Bašić

ante-basicAnte Bašić generalni je direktor Coerver® Coaching Hrvatska. Rođen je 15.03.1987. u Zagrebu. Diplomirao je na Stručnom studiju na Kineziološkom fakultetu, smjer nogomet, te na Stručnom studiju na Ekonomskom fakultetu, smjer Računovodstvo i financije, a trenutno je apsolvent na Adaptacijskom tečaju UEFA A Akademije Hrvatskog nogometnog saveza.
U svojoj igračkoj karijeri nastupao je u omladinskim školama GNK Dinamo Zagreb, NK Maksimir i NK Kamen Ingrad, te kao senior u NK Maksimir, NK Kamen Ingrad, NK Croatia Stuttgart, NK ZET i NK Trešnjevka.
Kao trener radio je u NK Croatia Stuttgart, NK Trešnjevka, NK Trnje, NK Šparta Elektra i ŠN Maksimir, u kojima je vodio sve kategorije od U-7 do U-17. Prije nego što je počeo raditi u Coerver® Coaching-u organizirao je brojne turnire u nogotenisu za mlađe kategorije, a od 2012. urednik je web stranice totalni-nogomet.com, stranice posvećene radu s mladim igračima.
Uz to, Ante je proveo kraće periode radeći u FC Lugano (Švicarska), Swiss Association of Football players (SAFP), Deportivo Alavésu, te na kampovima FC Barcelone, a trenutno je pomoćni trener prve momčadi NK Rudeš.
Ante priča engleski, njemački i talijanski jezik.