Tomislav Jelenski

Tomislav Jelenski trener je u Coerver® Coaching Hrvatska. Rođen 02.06.1982. u Varaždinu. 2008. godine diplomirao na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu i stekao akademski naziv Magistar kineziologije sa usmjerenjem nogomet. Daljnjim školovanjem pri Hrvatskom nogometnom savezu potvrđuje status “UEFA A” nogometnog  trenera, te trenera futsala s B licencom.

Trenutno radi kao stručni voditelj, animator i trener u Školi nogometa Lumen Varaždin, koja je ujedno i partner klub Coerver® Coaching Hrvatska, a okuplja i uvodi u nogometnu igru najmlađe dobne uzraste (od 4-7 godina). Tomislav je organizator brojnih sportskih događanja međunarodnog karaktera, kao i prvog ljetnog nogometnog kampa u regiji.

U svojoj nogometnoj karijeri nastupao je za NK Sloboda Varaždin, NK Varaždin, NK Ormož, MNK Fotex, NK Nedeljanec i MNK Automobil Lončar.

Kao profesor Tjelesne i zdravstvene kulture radio je u OŠ Sveti Ilija, srednjoj Medicinskoj školi, te II. Gimnaziji Varaždin.

Kao trener i stručni voditelj radio je u ŠN Fotex, MNK Fotex, NK Varteks i NK Varaždin.

Kroz trenerski poziv od samih početaka posvetio se radu s najmlađima na čemu, kroz školu nogometa Lumen, ustraje i danas. Kao Coerver trener najviše će raditi na razvoju i popularizaciji „Coerver® First skills“ programa.