Coerver® Coaching Akademija Savica

 

Coerver® Coaching Akademija Savica namijenjena je igračima od 7 do 14 godina koji svakodnevno žele trenirati po jedinstvenoj Coerver® metodi i u potpunosti se razvijati po Coerver® kodu.

Coerver® Coaching Akademije po cijelom svijetu funkcioniraju po istom principu i sa istim ciljem, a to je da do maksimuma dovedu razvoj svakog igrača. To se ostvaruje tako što se svakom igraču omogućuje profesionalni trening, tehnički i psihološki program prilagođen uzrastu, vrlo dobri uvjeti za trening i podrška i van terena.

Cilj Akademije je kompletan razvoj igrača: VJEŠTINA (tehničko usavršavanje i samopouzdanje), BRZINA (povećanje fizičke brzine, brzine razmišljanja i fokusa), INTELIGENCIJA (preuzimanje odgovornosti i donošenje odluka), DUH (unapređenje stava i razvoj ličnosti igrača), te SNAGA (unapređenje radne etike i discipline).

Na treninzima se radi u grupama od po najviše 12 igrača što omogućava individualni pristup svakome, a svakih 6 mjeseci provode se testiranja sa svrhom efektivnijeg praćenja razvoja.

Svaki polaznik Akademije dobiva korisničko ime i lozinku za Coerver® Skillful Edge stranicu preko koje će igrači dobivati domaću zadaću i savjete o zdravoj prehrani od svojih trenera.

Treninzi se održavaju na terenima sa pravom i umjetnom travom na Savici, Držićeva 102 (bivše igralište NK Posavina), 3-4 puta tjedno. Igrači Coerver® Akademije Savica mlađi od 11 godina ne natječu se u službenim ligama kako bi se sa njih otklonio nepotreban pritisak natjecanja i u potpunosti posvetilo razvoju pojedinca. Igrači stariji od 11 godina postepeno se uključuju u natjecanja sa ciljem učenja korištenja svojih vještina u utakmicama.
Cijena iznosi 300kn mjesečno.

 

Molimo sve zainteresirane da se jave na brojeve telefona 098/1873-228 (Ante), 091/5712-431 (Dino), te da ispune prijavnicu ispod teksta kako bi unaprijed mogli formirati grupe za treninge.