Coerver® Coaching Hrvatska

Collage_CCC

Coerver® Coaching Hrvatska sa svojim radom započela je u ožujku 2015. Preko 800 mladih igrača je do danas diljem Hrvatske imalo priliku trenirati po Coerver® metodi kroz kampove, turnire, Akademije i Partner klub suradnje i bez sumnje smo vidjeli nove Modriće, Rakitiće i Perišiće u nastajanju.

Do sada smo organizirali Play like the stars kampove u Zagrebu, Varaždinu, Požegi, Umagu, Savudriji, Bujama, Juricanima i Novalji, te 3v3 i nogotenis turnire u Zagrebu. Coerver® Coaching Hrvatska trenutno ima tri Akademije za dječake i djevojčice od 7 do 15 godina starosti- Coerver® Coaching Performance Akademiju u Zagrebu i Varaždinu, te Coerver® Coaching Akademiju Savica, koje trenutno broje oko 180 polaznika.

Radi svog jedinstvenog programa u listopadu 2015. postali smo i voditelji nogometnog programa u Američkoj međunarodnoj školi u Zagrebu (AISZ).

U sklopu Partner klub programa surađivali smo sa ŠN Maksimir, ŠN Lumen Varaždin, NK Olimpija Ljubljana i NK Rudeš.

Osim s već navedenima radili smo i s GNK Dinamo Zagreb, RNK Split, NK Lučko, NK Rudeš i NK Slavonija Požega. 

Održali smo i dva Youth diploma 1 tečaja za trenere u Zagrebu. 20.-21.10.2015. sa Scott Wrightom, direktorom Coerver® Coaching UK i 12.-14.06.2017. sa suosnivačem Coerver® Coachinga Alfredom Galustianom. U planu je i Youth diploma 2, također u Zagrebu, 04.-05.06.2018. na kojoj će instuktor ponovno biti Alfred Galustian.

Coerver® Coaching na Hrvatskom tržištu prisutan je tri godine i unatoč dosta kratkom periodu uspjeli smo realizirati brojne projekte i upoznati veliki broj igrača, roditelja i trenera sa svjetskom metodom broj 1 za učenje nogometnih vještina. U budućnosti nas očekuje organiziranje brojnih kampova, Performance Akademija i izvan Zagreba, tečajevi za trenere Youth diploma 2 i Coerver® Intro, te suradnje s klubovima.

NAŠI TRENERI