Coerver® Intro

Cilj Coerver® Intro tečaja je pružiti trenerima teoretski i praktični pregled evolucije Coerver metode od njenog osnivanja 1984. godine.

Treneri će naučiti kako poučavati vještine od savladavanja do efektivnog korištenja u igri s naglaskom na Ball Mastery i 1v1 poteze koji su esencijalni za sve igrače, bez obzira na njihovu dob, sposobnost ili poziciju.

Coerver® 1v1 potezi su podijeljeni na 3 dijela:

  • Promjene smjerova
  • Zaustavljanja i kretanja
  • Finte

Svaki dio 1v1 poteza povezan je s pozicijom koju igrač igra unutar svoje ekipe i poziciji na kojoj se nalazi njegov protivnik.

Treneri, dobivate:

  • Stručno poučavanje Coerver® instruktora
  • Najnoviji sadržaj „svjetske metode broj 1 za učenje nogometnih vještina“
  • Tajne kako učiti Coerver® vještine od savladavanja do efektivnog korištenja u igri

 

 

Coerver® Intro instruktorAnte Bašić Alaves

Ante Bašić generalni je direktor Coerver® Coaching Hrvatska. Rođen je 15.03.1987. u Zagrebu. Diplomirao je na Stručnom studiju na Kineziološkom fakultetu, smjer nogomet, te na Stručnom studiju na Ekonomskom fakultetu, smjer Računovodstvo i financije, a trenutno je apsolvent na Adaptacijskom tečaju UEFA A Akademije Hrvatskog nogometnog saveza.
U svojoj igračkoj karijeri nastupao je u omladinskim školama GNK Dinamo Zagreb, NK Maksimir i NK Kamen Ingrad, te kao senior u NK Maksimir, NK Kamen Ingrad, NK Croatia Stuttgart, NK ZET i NK Trešnjevka.
Kao trener radio je u NK Croatia Stuttgart, NK Trešnjevka, NK Trnje, NK Šparta Elektra i ŠN Maksimir, u kojima je vodio sve kategorije od U-7 do U-17. Prije nego što je počeo raditi u Coerver® Coaching-u organizirao je brojne turnire u nogotenisu za mlađe kategorije, a od 2012. urednik je web stranice totalni-nogomet.com, stranice posvećene radu s mladim igračima.
Uz to, Ante je proveo kraće periode radeći u FC Lugano (Švicarska), Swiss Association of Football players (SAFP), Deportivo Alavésu, te na kampovima FC Barcelone.
Ante priča engleski, njemački i talijanski jezik.

 

 

Datum sljedećeg Coerver® Intro tečaja:

  • trenutno nema definiranih datuma