GNK Dinamo Zagreb & Coerver® Coaching

GNK Dinamo Zagreb & Coerver® Coaching Hrvatska u suradnji s tvrtkom adidas uče mlade igrače kako savladati 1v1 situacije. Serijom edukativnih videa 1v1 poteza učimo igrače kako, kada i zašto izvoditi promjene smjerova, zaustavljanja i kretanja i finte, te dajemo praktične savjete za treniranje u slobodno vrijeme.

Mnogi mladi igrači u svojim klubovima nemaju priliku dobiti adekvatne trenažne sadržaje kako bi unaprijedili svoje vještine i dosegli puni potencijal. GNK Dinamo & Coerver® Coaching Hrvatska ovim putem žele omogućiti svima da nauče pravilno izvoditi osnovne tehničke elemente na koje se nadograđuju svi ostali dijelovi igre.

 

1v1 igrači čine razliku u igri. U današnjem nogometu čvrstih obrana svaka ekipa treba takve igrače.
– Vicente del Bosque, bivši izbornik španjolske nogometne reprezentacije

 

Snimljeni potezi mladih igrača GNK Dinamo i Coerver® Coaching Hrvatska dostupni su svima koji žele usavršiti svoju igru. Jednako kao i igračima, edukativni video materijali korisni su i trenerima za osmišljavanje sadržajnijih i korisnijih treninga u svojim klubovima.

Ovaj projekt jedan je mali korak u edukaciji mladih igrača i trenera diljem Hrvatske koji uz dobru podršku može utjecati i na podizanje razine cjelokupnog nogometa u našoj državi. Novi Modrić, Pjaca ili Kovačić možda je već u nastajanju, no bez primjerenog treninga tehničkih vještina vjerojatno nikada neće doseći najviši nivo igre.