ŠN Međimurec/Sloboda postaje Coerver® Partner klub

Škola nogometa Međimurec/Sloboda i Coerver® Coaching Hrvatska sklopili su ugovor o međusobnoj suradnji pod nazivom Coerver® Partner klub! ŠN Međimurec/Sloboda na taj način postala je prvi i jedini Coerver® Partner klub u Međimurskoj županiji.

Coerver® Coaching je svjetska metoda broj 1 za učenje nogometnih vještina i obuku trenera nastala prije 34 godine, a danas prisutna u 44 zemlje članice FIFA-e na 5 kontinenata. Mnogi nacionalni nogometni savezi implementirali su ovu metodu u razvojne programe svojih mladih nogometaša (Njemačka, Francuska, Japan), kao i neki od najvećih svjetskih klubova (Bayern München, Arsenal, Manchester City, Benfica), a po njoj su trenirali  i vrhunski igrači poput Cristiana Ronalda, Garetha Balea, Arjena Robbena, Xavija, Robina van Persieja, Philippa Lahma,itd. Osnovna filozofija je razvoj tehnike, samopouzdanja, kreativnosti i karaktera djeteta kroz rad u manjim grupama.

Čelnici kluba, na čelu s predsjednikom Samirom Kozarom, pokazali su veliku odlučnost i inicijativu u podizanju kvalitete rada u cijeloj svojoj regiji, a ulaganje u mlade nogometaše i trenere vide kao pravi potez u postizanju svoga cilja. Važno je napomenuti da se za treninge mogu prijaviti svi koji dodatno žele usavršiti svoje vještine, a ne samo igrači njihovog kluba.

Coerver® Coaching Hrvatska kroz ovu će suradnju trenirati mlade nogometaše iz Međimurske županije, ali i educirati sve trenere ŠN Međimurec/Sloboda za rad po Coerver® metodi kako bi i oni mogli planirati kvalitetnije, efektivnije i zabavnije treninge kroz cijelu sezonu.

Do završetka ove sezone Coerver® Coaching Hrvatska odradit će jedan promo trening, 6 redovnih treninga, te 3 trenerske edukacije.

Promo trening na rasporedu je u ponedjeljak 19.03., a već dva dana kasnije, 21.03., kreće prvi redovni trening.

Molimo sve zainteresirane da se jave na kontakte navedene na dnu članka.

 

Kontakt:

Mišel Logožar

tel: 099/306-8748

mail: medimurecsloboda@gmail.com

Samir Kozar

tel: 091/585-5060

mail: kozar.samir@gmail.com

 

Facebook: ŠN Međimurec-Sloboda